Talanger sökes för att ta Nordiska till nästa nivå

Stockholm

Nordiska Kreditmarknadsaktiebolaget är ett kreditmarknadsbolag med kontor i centrala Stockholm, Sundsvall och Oslo. Vi erbjuder sparande och lån för att möjliggöra våra kunders affärer. Samtidigt erbjuder vi våra partners att skapa egna finansiella erbjudanden gentemot sina kunder med hjälp av våra molnbaserade tjänster och APIer. En stark entreprenörsanda i kombination med djup kunskap om finans­teknikutvecklingen ger oss god förståelse för hur man navigerar och presterar i den starkt växande fintech-sektorn. Vi överbryggar klyftan mellan den nya och den gamla bankeran genom att erbjuda tekniskt avancerade lösningar och finans­iering där efterfrågan ökar.


Det här erbjuds hos oss

Välkommen till en positiv, driven och professionell gemenskap! Hos oss är alla en lika viktig del i vår tillväxt och framgång.

Inom vår verksamhet kan man både forma och påverka sin roll beroende på kompetens och intresseområde. Alla är en stor del av företagets utvecklingsresa, både i stort och smått och både långsiktigt och väldigt hands-on. Vi ger alla chansen att ta sig själva, sin roll och Nordiska - till nästa nivå.

Vårt motto är att tillsammans ska vi göra varje dag till en bra dag på jobbet. Vi är prestigelösa, pragmatiska och har högt i tak. Vi firar både mindre och större framgångar med varandra. Men det är framför allt det positiva samarbetet, starka gemenskapen och glädjen som är det allra bästa i vår verksamhet.


Vi behöver alltid förstärka med fler

 • Business Analysts
 • Produktägare
 • Projektledare
 • It-specialister

Profiler

Hos oss passar man in om man är driven och engagerad - och särskilt om man motiveras av att vara med på en tillväxtresa där man får stor delaktighet och möjlighet att påverka arbetet framåt. Ett önskemål är att du har relevant akademisk bakgrund inom ekonomi, juridik, statistik eller IT, samt tidigare erfarenhet från finansiella sektorn.

Vi söker nya kollegor både till vårt kontor i Sundsvall och i Stockholm.

Vårt arbete bedrivs både på kontoret och flexibelt på distans. Bolaget har idag ca 73 medarbetare och vi finns i Stockholm, Sundsvall och Oslo.

 

Ansökan

Hör av dig till oss och vi öppnar dörrarna för något nytt!

Kontaktperson

Helena Nordenfelt

hr@nordiska.com

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %