HR Partner

Stockholm

Nordiska Kreditmarknadsaktiebolaget är ett kreditmarknadsbolag med kontor i centrala Stockholm, Sundsvall och Oslo. Vi erbjuder sparande och lån för att möjliggöra våra kunders affärer. Samtidigt erbjuder vi våra partners att skapa egna finansiella erbjudanden gentemot sina kunder med hjälp av våra molnbaserade tjänster och APIer. En stark entreprenörsanda i kombination med djup kunskap om finans­teknikutvecklingen ger oss god förståelse för hur man navigerar och presterar i den starkt växande fintech-sektorn. Vi överbryggar klyftan mellan den nya och den gamla bankeran genom att erbjuda tekniskt avancerade lösningar och finans­iering där efterfrågan ökar.

 

HR Partner 

Vi erbjuder

Hos oss får du möjligheten att vara en del av en positiv och engagerad gemenskap där alla är lika viktiga för vår tillväxt och framgång. Som en del av Nordiska får man stora möjligheter att utvecklas inom sitt eget kompetensområde och även lära sig vår verksamhet för att kunna utvecklas inom bolaget. Vi värdesätter ett gott samarbete, att vi alltid hjälps åt och att vi ställer upp för varandra och gör så att varje dag på Nordiska blir en bra dag tillsammans.


Arbetsbeskrivning

Välkommen till en ny roll och funktion på Nordiska som du får chans att bygga upp och ansvara för. Rollen som HR Partner innebär ett självständigt ansvar och ett brett arbetsområde. Rollen rapporterar till VD och arbetet sker i stor utsträckning i kontinuerligt samarbete med bolagets chefer och Teamleaders.

 

Vidare innebär arbetsuppgifterna i huvudsak följande

 • Stötta chefer i allehanda HR-processer och frågor
 • Rekrytering
 • Utveckla rutiner, processer och administration inom HR
 • Utveckla och säkra onboarding
 • Driva successionsplanering
 • Utveckla kompetensutvecklingsprocessen
 • Medarbetarengagemang och välmående inom Nordiska
 • HR rapportering

 

Vi söker Dig med

 • Akademisk utbildning inom HR-området
 • Åtminstone ett par års erfarenhet av brett HR-arbete
 • God erfarenhet av rekrytering från a till ö
 • Vana av HR-administration och viss rapportering
 • Mycket goda svenska och engelska språkkunskaper, både i tal och skrift

Allra viktigast är att Du och vi på Nordiska kan bli en bra match. Vi söker dig som är nyfiken, positiv och som tycker det är extra roligt att få vara med att utveckla en ny roll och funktion i en snabbrörligt verksamhet – och i ett bolag där ditt bidrag kommer synas och göra skillnad!

Vi finns i centralt belägna lokaler invid Stureplan och vårt arbete bedrivs både på kontoret och flexibelt på distans. Bolaget har idag ca 55 medarbetare i Stockholm, Sundsvall och Oslo. Läs mer om oss på www.nordiska.se


Ansökan

Hör av dig till oss och vi öppnar dörrarna för något nytt! För frågor och mer information så är du varmt välkommen att kontakta oss via hr@nordiska.com

Kontaktperson

Elizabeth Plate

elizabeth.plate@nordiska.com

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Klicka här för att ladda upp din dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 50 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %