Junior Accounting Manager / Financial controller

Oslo

Nordiska Kreditmarknadsaktiebolaget er et kredittmarkedsselskap med kontorer sentralt i Stockholm, Sundsvall og Oslo. Vi tilbyr sparing og lån for å muliggjøre våre kunders virksomhet. Samtidig tilbyr vi våre partnere å lage egne økonomiske tilbud til sine kunder ved hjelp av våre skybaserte tjenester og APIer. En sterk entreprenørånd kombinert med dyp kunnskap om finansiell teknologiutvikling gir oss en god forståelse for hvordan vi skal navigere og prestere i den sterkt voksende fintech-sektoren. Vi bygger bro mellom den nye og den gamle bankvirksomheten ved å tilby teknologisk avanserte løsninger og finansiering der etterspørselen øker.


 Junior Accounting Manager / Financial controller


Vi tilbyr

Hos oss får du muligheten til å være en del av et positivt og engasjert fellesskap hvor alles bidrag er viktig for vår vekst og suksess. Som en del av Nordiska får du de forutsetningene og støtten du trenger for å kunne utvikle deg innenfor ditt eget kompetanseområde, men også muligheten til å lære andre deler av virksomheten for å kunne utvikle deg videre i selskapet. Vi tilbyr en rask, åpen og motiverende arbeidsplass med kompetente kollegaer, hvor alle hjelper hverandre for å nå våre mål sammen.

Vi tilbyr en spennende arbeidsplass med gode utviklings- og karrieremuligheter. Korte beslutningsveier og store muligheter til å påvirke din egen og bedriftens fremtidige utvikling. Du kan forvente en bedrift med sterke ambisjoner om videre vekst og dermed store muligheter for videre personlig utvikling.


Om rollen

Du jobber i økonomiteamet som i dag består av 7 personer i Stockholm og Oslo og rapporterer til Head of Finance. Denne rollen innebærer ansvaret for å være Nordiskas kontaktpunkt vedrørende regnskap ved kontoret i Oslo.

I rollen som Junior Accounting Manager har du en nøkkelrolle i organisasjonen. Rollen innebærer svært gode muligheter til å lære nye ting samtidig som du vil få bidra med din kompetanse til flere deler av organisasjonen. Du vil få jobbe med alt fra A til Å og være med på alle deler av økonomiarbeidet.


Hovedoppgaver

 • Avstemming og analyse ved måneds-, kvartals- og årsregnskap
 • Årsrapport (IFRS) og selvangivelse
 • Skatte- og momsstyring
 • Analyse og rapportering av økonomiske resultater
 • Tett dialog med interne og eksterne interessenter
 • Kvartalsrapporter
 • Forbedringsarbeid
 • Lønnshåndtering
 • Kontakt med revisorer
 • Planlegging og kontaktperson for revisjoner

Bakgrunn

 • Erfaring fra finanssektoren
 • Kunnskap og erfaring innen regnskap for ulike typer finansielle instrumenter
 • Kjennskap til BI-verktøy, SQL og programmeringsspråk er en fordel
 • Tidligere erfaring fra tillatelsesprosesser for banker eller kredittforetak er en fordel

Erfaring og kunnskap

 • Utdannelse innen økonomi og regnskap
 • Tidligere arbeidserfaring innen regnskap og økonomistyring
 • Meget god kjennskap til MS Office
 • Gode kommunikasjonsevner på norsk eller svensk og engelsk

Din profil

Du er en selvgående person med positiv innstilling, uformell og nøye som setter pris på varierende arbeidsoppgaver. Det er viktig at du er sosial og føler deg trygg i kontakt med mennesker. Som person er du ansvarsbevisst, driver dine prosesser og er resultatorientert. Du føler deg trygg i rollen din og du er løsningsfokusert med en positiv innstilling. I arbeidet ditt er du grundig og godt bevisst på mål og kvalitet. Du har gode samarbeidsevner, en god holdning og kan håndtere stressende situasjoner.

Vi jobber ufromelt, ambisiøst og grenseoverskridende. Selv om hver rolle har sine egne klare ansvarsområder, ser vi på samarbeid som en suksessfaktor og ønsker ansatte som kan tilføre noe nytt til organisasjonen velkommen.

 

Det viktigste er at du og vi i Nordiska kan være en god match. Vi har en utfordrende og spennende reise foran oss – hvis du vil være med – her har du sjansen!

Vi holder til i sentralt beliggende lokaler og vårt arbeid utføres både på kontoret og fleksibelt eksternt. Selskapet har i dag rundt 65 ansatte i Stockholm, Sundsvall og Oslo. Les mer om oss på www.nordiska.se


Søknad

For spørsmål og mer informasjon, ta gjerne kontakt med Jacob Holmedahl, Head of Accounting, på jacob.holmedahl@nordiska.com

Kontaktperson

Jacob Holmedahl

jacob.holmedahl@nordiska.com

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %