.Net utvecklare till Nordiska

Sundsvall

.Net utvecklare till Nordiska


Nordiska är ett finansiellt tech bolag som skapar nästa generations molnbaserade plattform för finansiella tjänster i Europa. Vi fortsätter nu vår tillväxtresa och söker nu fler backend utvecklare till vår tech kontor i Sundsvall. Vill du vara med och göra skillnad? Ansök idag!

Vi erbjuder

Hos oss får du möjligheten att vara en del av en positiv och engagerad gemenskap där allas bidrag är viktigt för vår tillväxt och framgång. Som en del av Nordiska får man de förutsättningar och det stöd man behöver för att kunna utvecklas inom sitt eget kompetensområde, men även möjligheten att lära sig andra delar av verksamheten för att kunna vidareutvecklas inom bolaget. Vi erbjuder en snabbrörlig, öppen och motiverande arbetsplats med kompetenta kollegor, där alla hjälps åt för att nå våra mål tillsammans.

Om rollen

Som utvecklare hos Nordiska kommer du att få möjligheten att arbeta med banbrytande teknik i en helt molnbaserad miljö. Du kommer vara en del i vår resa att både bygga såväl nästa generations Banking-as-a-Service plattform som att vara med och bygga vårt tech team framåt.

Din profil

Nordiska arbetar i team så därför är det viktigt att du trivs i samarbete med andra och att du är kommunikativ med dina kollegor. Du behöver vara en person som arbetar strukturerat och gör saker i tur och ordning samtidigt som du behöver driva din egen agenda och initiativ. Hos Nordiska får du mycket ansvar och möjlighet att arbeta självgående.

Vi söker dig med

 • Minst 3 års erfarenhet av .NET utveckling, helst mer
 • Erfarenhet av att arbeta med stora datamängder
 • Erfarenhet från att arbete i molnbaserade miljöer
 • Erfarenhet med att bygga automatiserade tester
 • Erfarenhet av att arbeta med hela kedjan från utveckling, test och depoly (CI/CD)

Meriterande

 • Tidigare erfarenhet inom bank
 • Tidigare erfarenhet av Microsoft Azure och DevOps
 • Tidigare erfarenhet av arbete med event-driven arkitektur

Allra viktigast är att du och vi på Nordiska kan bli en bra match. Vi har en utmanande och spännande resa framför oss - om du vill vara med - här är din chans!

Vi finns i centralt belägna lokaler och vårt arbete bedrivs både på kontoret och flexibelt på distans. Bolaget har idag drygt 120 medarbetare i Stockholm, Sundsvall, Umeå och Oslo. Läs mer om oss på www.nordiska.se.

Ansökan

För frågor och mer information så är du varmt välkommen att kontakta Mikael Friman, Head of Engineers, på +46 (0) 73 80 91 300 eller mikael.friman@nordiska.com

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %