Junior Accountant - Student(extra ca 1 dag/veckan)

Stockholm

Nordiska Kreditmarknadsaktiebolaget är ett kreditmarknadsbolag med kontor i centrala Stockholm, Sundsvall och Oslo. Vi är ett finansiellt techbolag som skapar nästa generations molnbaserade plattform för finansiella tjänster i Europa.

Nordiska erbjuder sparande och lån för att möjliggöra våra kunders affärer. Samtidigt erbjuder vi våra partners att skapa egna finansiella erbjudanden gentemot sina kunder med hjälp av våra molnbaserade tjänster och APIer. En stark entreprenörsanda i kombination med djup kunskap om finans­teknikutvecklingen ger oss god förståelse för hur man navigerar och presterar i den starkt växande fintech-sektorn. Vi överbryggar klyftan mellan den nya och den gamla bankeran genom att erbjuda tekniskt avancerade lösningar och finans­iering där efterfrågan ökar.

Vi fortsätter nu vår tillväxtresa och söker en ekonomistudent som vill jobba extra, till vårt Stockholmskontor. Vill du vara med och göra skillnad? Ansök idag!

Vi erbjuder

Hos oss får du möjligheten att vara en del av en positiv och engagerad gemenskap där allas bidrag är viktigt för vår tillväxt och framgång. Som en del av Nordiska får man de förutsättningar och det stöd man behöver för att kunna utvecklas inom sitt eget kompetensområde, men även möjligheten att lära sig andra delar av verksamheten för att kunna vidareutvecklas inom bolaget. Vi erbjuder en snabbrörlig, öppen och motiverande arbetsplats med kompetenta kollegor, där alla hjälps åt för att nå våra mål tillsammans. 


 Junior Accountant - Student

 

Om rollen

Vi söker en student som vill arbeta deltid med accounting och cash management och som kommer att ingå i Nordiskas finance-team. Som Accountant kommer du arbeta genom hela ekonomiflödet och framförallt avlasta i bokslutsperioder. Bland annat med löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, cash management och andra vanligt förekommande ekonomirelaterade uppgifter. 

Tjänsten kommer att innebära ca 1 dag i veckan, samt extra vid månadsbokslut.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Hantering av inkommande leverantörsfakturor
 • Hantera utläggsredovisning
 • Kundfakturering
 • Internfakturering
 • Löpande bokföring
 • Bankkonto-avstämningar
 • Likvidetshantering
 • Support till interna intressenter
 • Delaktig i bokslutsarbete
 • Avstämning av reskontror
 • Ad-hoc frågor och utredningar
 • Förbättringsarbete

Erfarenhet och kunskap

 • Pågående eftergymnasial utbildning inom ekonomi
 • Goda kunskaper i officepaketet
 • Meriterande om du arbetat med liknande arbetsuppgifter

Din profil

Du är en driven person med en positiv attityd, självgående, prestigelös och noggrann som uppskattar en tjänst med stor variation. Det är viktigt att du är social och känner dig trygg med att skapa kontakter med människor. Som person är du ansvarsfull, driver dina processer och är resultatinriktad. Du känner dig trygg i din roll och du är lösningsfokuserad med en positiv inställning. I ditt arbete är du noggrann och väl medveten om mål och kvalitet. Du har god samarbetsförmåga, ett gott bemötande samt kan hantera stressiga situationer.

Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

 

Allra viktigast är att du och vi på Nordiska kan bli en bra match. Vi har en utmanande och spännande resa framför oss - om du vill vara med - här är din chans!

Vi finns i centralt belägna lokaler och vårt arbete bedrivs både på kontoret och flexibelt på distans. Bolaget har idag drygt 70 medarbetare i Stockholm, Sundsvall och Oslo. Läs mer om oss på www.nordiska.se

 

Ansökan

I processen kan vi komma att, förutom intervjuer, även göra t ex personlighetstester. På slutlig kandidat gör vi även en bakgrundscheck. För frågor om rollen och mer information så är du varmt välkommen att kontakta Ulrika Näslund. Eposten skrivs som förnamn.efternamn@nordiska.com

Kontaktperson

Helena Nordenfelt

helena.nordenfelt@nordiska.com

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %