Rådgivare Fastighetsfinansiering

Stockholm

Nordiska Kreditmarknadsaktiebolaget är ett kreditmarknadsbolag med kontor i centrala Stockholm, Sundsvall och Oslo. Vi är ett finansiellt techbolag som skapar nästa generations molnbaserade plattform för finansiella tjänster i Europa.

Nordiska erbjuder sparande och lån för att möjliggöra våra kunders affärer. Samtidigt erbjuder vi våra partners att skapa egna finansiella erbjudanden gentemot sina kunder med hjälp av våra molnbaserade tjänster och APIer. En stark entreprenörsanda i kombination med djup kunskap om finans­teknikutvecklingen ger oss god förståelse för hur man navigerar och presterar i den starkt växande fintech-sektorn. Vi överbryggar klyftan mellan de nya och de mer etabalerade bankeran genom att erbjuda tekniskt avancerade lösningar och finansiering där efterfrågan ökar.

Vi fortsätter nu vår tillväxtresa och söker en Sales inom Fastighetsfinansiering till vårt kontor i Stockholm. Vill du vara med och göra skillnad? Ansök idag!

Rådgivare inom Fastighetsfinansiering


Vi erbjuder

Hos oss får du möjligheten att vara en del av en positiv och engagerad gemenskap där allas bidrag är viktigt för vår tillväxt och framgång. Som en del av Nordiska får man de förutsättningar och det stöd man behöver för att kunna utvecklas inom sitt eget kompetensområde, men även möjligheten att lära sig andra delar av verksamheten för att kunna vidareutvecklas inom bolaget. Vi erbjuder en snabbrörlig, öppen och motiverande arbetsplats med kompetenta kollegor där alla hjälps åt för att nå våra gemensamma mål.


Om rollen 

Vi söker nu dig som är sugen på att stärka vårt team och bidra till Nordiskas utveckling. I denna roll kommer du att vara med att bidra till vår tillväxtresa inom bland annat utlåning mot fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar. Du kommer vara en nyckelspelare inom företaget och förväntas skapa nya affärer. Detta innefattar att hjälpa våra kunder att hitta de bästa lösningarna utifrån deras behov och skapa nya kundrelationer. Vi vill alltid sträva efter att överträffa varje kunds förväntan.

Det är en bred roll, med goda möjligheter att skapa dina egna förutsättningar för tjänsten. Du har ansvar för att skapa nya affärer, från första mötet fram till att avtalet är signerat. Du ansvarar även för att vårda och utveckla befintliga samarbetsrelationer där du agerar spindeln i nätet för att säkerställa att varje kund får kontinuerlig återkoppling och uppföljning. Har du ett upparbetat kontaktnät inom fastighet och eller finansiella sektorn är det ett stort plus.  

Det är viktigt att du är driven, strukturerad, ambitiös och resultatinriktad, samtidigt som du kan räkna och förstå risker. Vi förutsätter att du har erfarenhet av finansiering inom fastighetssektorn.   


Vidare ser vi att du: 

 • Är orädd och tar egna initiativ
 • Har förmåga att se helhet och samband
 • Har mycket god kommunikationsförmåga i svenska och engelska
 • Är relations- och förtroendeskapande
 • Har en akademisk examen

Du rapporterar till Säljchef (Head of sales).


Allra viktigast är att du och vi på Nordiska blir en bra match. Vi har en utmanande och spännande resa framför oss - om du vill vara med - här är din chans!

Tjänsten är baserad i Stockholm där vi finns i centralt belägna lokaler och vårt arbete bedrivs både på kontoret och flexibelt på distans. Bolaget har idag drygt 120 medarbetare i Stockholm, Sundsvall, Umeå och Oslo. Läs mer om oss på www.nordiska.se.


Ansökan och process

I processen kan vi komma att, förutom intervjuer, även göra personlighetstester. På slutlig kandidat gör vi även en bakgrundscheck. För frågor om rollen och mer information så är du varmt välkommen att kontakta Pehr Petersson, pehr.petersson@nordiska.com, 070-731 55 07.

Kontaktperson

Pehr Petersson

pehr.petersson@nordiska.com

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %