Junior rådgivare inom Fastighetsfinansiering

Stockholm

Nordiska Kreditmarknadsaktiebolaget är ett kreditmarknadsbolag med kontor i centrala Stockholm, Sundsvall och Oslo. Vi är ett finansiellt techbolag som skapar nästa generations molnbaserade plattform för finansiella tjänster i Europa.

Nordiska erbjuder sparande och lån för att möjliggöra våra kunders affärer. Samtidigt erbjuder vi våra partners att skapa egna finansiella erbjudanden gentemot sina kunder med hjälp av våra molnbaserade tjänster och APIer. En stark entreprenörsanda i kombination med djup kunskap om finans­teknikutvecklingen ger oss god förståelse för hur man navigerar och presterar i den starkt växande fintech-sektorn. Vi överbryggar klyftan mellan de nya och de mer etablerade bankeran genom att erbjuda tekniskt avancerade lösningar och finans­iering där efterfrågan ökar.

Vi fortsätter nu vår tillväxtresa och söker en Junior Sales inom Fastighetsfinansiering till vårt kontor i Stockholm. Vill du vara med och göra skillnad? Ansök idag!

Junior rådgivare inom Fastighetsfinansiering


Vi erbjuder

Hos oss får du möjligheten att vara en del av en positiv och engagerad gemenskap där allas bidrag är viktigt för vår tillväxt och framgång. Som en del av Nordiska får man de förutsättningar och det stöd man behöver för att kunna utvecklas inom sitt eget kompetensområde, men även möjligheten att lära sig andra delar av verksamheten för att kunna vidareutvecklas inom bolaget. Vi erbjuder en snabbrörlig, öppen och motiverande arbetsplats med kompetenta kollegor där alla hjälps åt för att nå våra mål tillsammans.

Om rollen 

Vi söker dig som är tidigt i karriären och vill vara del av ett försäljningsteam på ett bolag i stark tillväxt. I denna roll kommer du att få möjligheten att lära dig allt om utlåning mot bland annat fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och andra aktörer inom finansiella sektorn. Du kommer vara en del av försäljningsteamet, med ansvar för att förbereda befintliga affärer såväl som hitta och skapa egna affärer och finansieringslösningar.

Det är en bred roll, men goda möjligheter att skapa dina egna förutsättningar. Du jobbar med erfarna kollegor där vi alltid ställer upp för varandra.  

Det är viktigt att du är driven, strukturerad och ambitiöskan räkna och har fötterna på jorden.

Vidare ser vi att du: 

 • Är orädd och tar egna initiativ
 • Har förmåga att se helhet och samband
 • Har mycket god kommunikationsförmåga i svenska och engelska
 • Är relations- och förtroendeskapande
 • Har en akademisk examen

Du rapporterar till Säljchef (Head of sales).


Allra viktigast är att du och vi på Nordiska blir en bra match. Vi har en utmanande och spännande resa framför oss - om du vill vara med - här är din chans!

Tjänsten är baserad i Stockholm där vi finns i centralt belägna lokaler och vårt arbete bedrivs både på kontoret och flexibelt på distans. Bolaget har idag drygt 120 medarbetare i Stockholm, Sundsvall, Umeå och Oslo. Läs mer om oss på www.nordiska.se.


Ansökan och process

I processen kan vi komma att, förutom intervjuer, även göra t ex personlighetstester. På slutlig kandidat gör vi även en bakgrundscheck. För frågor om rollen och mer information så är du varmt välkommen att kontakta Pehr Petersson, pehr.petersson@nordiska.com, 070-731 55 07.

Kontaktperson

Pehr Petersson

pehr.petersson@nordiska.com

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %